Bemanningsföretag

i Stockholm

Dreamwork är företaget för Er som är i behov av bemanning i Stockholm. Efter många år i branschen har Dreamwork en total förståelse för olika kunders behov när det kommer till bemanning i Stockholm. Ibland handlar det om att fylla ut personalen inför tillfälliga arbetstoppar, medan det andra gånger handlar om bemanning av mer långsiktig karaktär.

Kontakta Dreamwork och låt oss berätta mer om hur marknadens bästa bemanningsföretag i Stockholm kan hjälpa Er med allt från tillfällig personaluthyrning till ett långsiktigt samarbete inom bemanning.

Bemanning i Stockholm som är snabb, enkel och flexibel

Den enskilt största fördelen med Dreamwork som bemanningsföretag i Stockholm, är flexibiliteten vi erbjuder. Kunden behöver inte slösa någon tid på annonsering och krångliga anställningsprocesser. Dreamwork arbetar istället snabbt och effektivt med en av marknadens kortaste ställtider. Vi har skaffat en arbetsmodell som bygger på att minimera tiden mellan första kontakttillfället och leverans av personalen.

Självklart är Dreamwork auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi arbetar med jämställdhetsfrågor och en lång rad av andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under rättvisa förhållanden. Vilket, att döma av vår kundnöjdhet, verkligen lyser igenom ute på arbetsplatserna.

Välkommen till Dreamwork – Bäst på bemanning i Stockholm!

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag