Bemanningsföretag Malmö

Vi är ett bemanningsföretag i Malmö med erfarenheten som krävs för att identifiera varje kunds unika behov ochatt matcha det behovet med rätt personal.

Hur tillgodoser Dreamwork stora och små behov av bemanning i Malmö?

Vi är ett bemanningsföretag i Malmö med erfarenheten som krävs för att identifiera varje kunds unika behov, och den praktiska förmågan att matcha det behovet med rätt personal. Oavsett om det gäller bemanning i Malmö under tillfälliga arbetstoppar eller ur ett mer långsiktigt perspektiv.

Kontakta oss på Dreamwork och låt oss under förutsättningslösa former prata lite närmare om bemanning i Malmö, och om hur ett potentiellt samarbete kan vara den optimala lösningen.

Dreamwork – Ett snabbt & flexibelt bemanningsföretag i Malmö

En annan stor fördel med bemanning i Malmö genom Dreamwork är flexibiliteten och snabbheten vi erbjuder. Behovet av bemanning i Malmö kan uppstå plötsligt och, med marknadens kortaste ställtider, kan Dreamwork snabbt tillsätta personal där det behövs.

Efter många år i branschen förstår vi kundens ovilja att bli distraherade och tappa tempo i sin verksamhet. Med Dreamwork som samarbetspartner är annonsering och tidskrävande anställningsprocesser ett minne blott.

Personalomsorg och rättvisa arbetsförhållanden är en nyckelfråga för Dreamwork. Ett led i den processen är att vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen. Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring.

Vidare sker ett ständigt och aktivt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och öppenhet. Dreamwork – Vi tar bemanning i Malmö till en helt ny nivå!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.