Bemanningsföretag Lund

Dreamwork är ett av landets ledande bemanningsföretag i Lund och många andra städer runtom Sverige. Kontakta oss idag så hjälper vi dig! Välkommen!

Dreamwork har en välsorterad arbetsbank bestående av arbetskraft från alla åldersgrupper, yrkesgrupper och geografiska utgångspunkter. Därför är Dreamwork ett av landets ledande bemanningsföretag i Lund och många andra städer runtom Sverige.

Med lång erfarenhet i branschen förstår Dreamwork varje kunds behov av bemanning i Lund, oavsett om det handlar om långsiktig bemanning eller att fylla personalglappet under tillfälliga arbetstoppar.

Vi vill gärna prata mer om bemanning i Lund och om hur Dreamwork kan tillgodose Era bemanningsbehov. Kontakta oss för ett samtal under helt förutsättningslösa former.

Bemanning i Lund har aldrig varit enklare

Dreamwork arbetar flexibelt med bemanning i Lund, där kundens önskemål sätter riktlinjerna för vilken arbetsmetodik vi använder. I slutändan behöver våra kunder inte slösa tid eller kraft på varken annonsering, intervjuer eller anställningsförfarande.

I ett företagsklimat där det går snabbare och snabbare blir det allt viktigare med kort reaktionsförmåga. Dreamwork har en av branschens snabbaste ställtider och, när det behövs, kan vi snabbt bemanna tjänster med skräddarsydd personal.

All vår personal vi anlitar vid bemanning i Lund omfattas av kollektivavtal och lämpliga ansvarsförsäkringar. Parallellt sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och andra ämnen som vi tycker att ett marknadsledande bemanningsföretag bör ägna sig år. Därför är vi även auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen.

Dreamwork – Ett komplett bemanningsföretag i Lund!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Bemanningsföretag Lund

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss