Bemanningsföretag Lund

Dreamwork är ett av landets ledande bemanningsföretag i Lund och många andra städer runtom Sverige. Kontakta oss idag så hjälper vi dig! Välkommen!

Dreamwork har en välsorterad arbetsbank bestående av arbetskraft från alla åldersgrupper, yrkesgrupper och geografiska utgångspunkter. Därför är Dreamwork ett av landets ledande bemanningsföretag i Lund och många andra städer runtom Sverige.

Med lång erfarenhet i branschen förstår Dreamwork varje kunds behov av bemanning i Lund, oavsett om det handlar om långsiktig bemanning eller att fylla personalglappet under tillfälliga arbetstoppar.

Vi vill gärna prata mer om bemanning i Lund och om hur Dreamwork kan tillgodose Era bemanningsbehov. Kontakta oss för ett samtal under helt förutsättningslösa former.

Bemanning i Lund har aldrig varit enklare

Dreamwork arbetar flexibelt med bemanning i Lund, där kundens önskemål sätter riktlinjerna för vilken arbetsmetodik vi använder. I slutändan behöver våra kunder inte slösa tid eller kraft på varken annonsering, intervjuer eller anställningsförfarande.

I ett företagsklimat där det går snabbare och snabbare blir det allt viktigare med kort reaktionsförmåga. Dreamwork har en av branschens snabbaste ställtider och, när det behövs, kan vi snabbt bemanna tjänster med skräddarsydd personal.

All vår personal vi anlitar vid bemanning i Lund omfattas av kollektivavtal och lämpliga ansvarsförsäkringar. Parallellt sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och andra ämnen som vi tycker att ett marknadsledande bemanningsföretag bör ägna sig år. Därför är vi även auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen.

Dreamwork – Ett komplett bemanningsföretag i Lund!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.