Bemanning

i Lund

Dreamwork har en välsorterad arbetsbank bestående av arbetskraft från alla åldersgrupper, yrkesgrupper och geografiska utgångspunkter. Därför är Dreamwork ett av landets ledande bemanningsföretag i Lund och många andra städer runtom Sverige.

Med lång erfarenhet i branschen förstår Dreamwork varje kunds behov av bemanning i Lund, oavsett om det handlar om långsiktig bemanning eller att fylla personalglappet under tillfälliga arbetstoppar.

Vi vill gärna prata mer om bemanning i Lund och om hur Dreamwork kan tillgodose Era bemanningsbehov. Kontakta oss för ett samtal under helt förutsättningslösa former.

Bemanning i Lund har aldrig varit enklare

Dreamwork arbetar flexibelt med bemanning i Lund, där kundens önskemål sätter riktlinjerna för vilken arbetsmetodik vi använder. I slutändan behöver våra kunder inte slösa tid eller kraft på varken annonsering, intervjuer eller anställningsförfarande.

I ett företagsklimat där det går snabbare och snabbare blir det allt viktigare med kort reaktionsförmåga. Dreamwork har en av branschens snabbaste ställtider och, när det behövs, kan vi snabbt bemanna tjänster med skräddarsydd personal.

All vår personal vi anlitar vid bemanning i Lund omfattas av kollektivavtal och lämpliga ansvarsförsäkringar. Parallellt sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och andra ämnen som vi tycker att ett marknadsledande bemanningsföretag bör ägna sig år. Därför är vi även auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen.

Dreamwork – Ett komplett bemanningsföretag i Lund!

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag