Bemanningsföretag Linköping

Välkommen till Dreamwork, ett av marknadens ledande bemanningsföretag som regelbundet tillgodoser stora och små behov av bemanning i Linköping. Välkommen!

Välkommen till Dreamwork, ett av marknadens ledande bemanningsföretag som regelbundet tillgodoser stora och små behov av bemanning i Linköping.

Alla kunder är olika. Vissa letar efter en långsiktig bemanning i Linköping, medan andra behöver fylla upp personalen under tillfälliga arbetstoppar. Dreamwork har erfarenheten för att förstå alla typer av behov och målmedvetenheten som krävs för att fylla det behovet med lämplig personal.

Kontakta Dreamwork för en närmare dialog över hur ett potentiellt samarbete med ettbemanningsföretag i Linköping skulle kunna se ut.

Ansvarsfullt och flexibelt bemanningsföretag i Linköping

Dreamwork arbetar flexibelt med bemanning i Linköping och tar ett helhetsgrepp kring alla moment. Kunden behöver inte slösa tid på varken annonsering eller tidskrävande intervjuer. Så snart vi fått förståelse för det exakta behovet arbetar vi tyst och smidigt i bakgrunden och låter kunden fortsätta med sin kärnverksamhet.

Ett annat moment i att vara bäst på bemanning i Linköping är att ha korta ställtider. Att minimera tidsåtgången från första kontakttillfället tills tjänsterna är bemannade. Dreamwork har därför upprättat en arbetsmodell som gör att vi har en av marknadens kortaste reaktionstider.

Att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen känns nästan överflödigt att nämna. För det är en självklarhet för ett bemanningsföretag med de ambitioner vi har. Det innebär att vår personal omfattas av kollektivavtal, att vi tänker på jämställdhets- och etikfrågor och att vi vidtar andra åtgärder som ingår i begreppet rättvisa arbetsvillkor.

Dreamwork – Vi kan bemanning i Linköping!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Bemanningsföretag Linköping

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss