Bemanningsföretag

i Linköping

Välkommen till Dreamwork, ett av marknadens ledande bemanningsföretag som regelbundet tillgodoser stora och små behov av bemanning i Linköping.

Alla kunder är olika. Vissa letar efter en långsiktig bemanning i Linköping, medan andra behöver fylla upp personalen under tillfälliga arbetstoppar. Dreamwork har erfarenheten för att förstå alla typer av behov och målmedvetenheten som krävs för att fylla det behovet med lämplig personal.

Kontakta Dreamwork för en närmare dialog över hur ett potentiellt samarbete med ettbemanningsföretag i Linköping skulle kunna se ut.

Ansvarsfullt och flexibelt bemanningsföretag i Linköping

Dreamwork arbetar flexibelt med bemanning i Linköping och tar ett helhetsgrepp kring alla moment. Kunden behöver inte slösa tid på varken annonsering eller tidskrävande intervjuer. Så snart vi fått förståelse för det exakta behovet arbetar vi tyst och smidigt i bakgrunden och låter kunden fortsätta med sin kärnverksamhet.

Ett annat moment i att vara bäst på bemanning i Linköping är att ha korta ställtider. Att minimera tidsåtgången från första kontakttillfället tills tjänsterna är bemannade. Dreamwork har därför upprättat en arbetsmodell som gör att vi har en av marknadens kortaste reaktionstider.

Att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen känns nästan överflödigt att nämna. För det är en självklarhet för ett bemanningsföretag med de ambitioner vi har. Det innebär att vår personal omfattas av kollektivavtal, att vi tänker på jämställdhets- och etikfrågor och att vi vidtar andra åtgärder som ingår i begreppet rättvisa arbetsvillkor.

Dreamwork – Vi kan bemanning i Linköping!

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag