Bemanningsföretag Helsingborg

Kontakta oss på Dreamwork för att prata lite närmare kring bemanning i Helsingborg och hur ett potentiellt samarbete kan gynna bägge parter. Välkommen!

Välkommen till Dreamwork, ett av marknadens ledande bemanningsföretag. Regelbundet tillgodoser vi små och stora behov av bemanning i Helsingborg.

Med lång branscherfarenhet har vi det som krävs för att förstå varje kunds unika behov av bemanningsföretag i Helsingborg. Samt den praktiska förmågan att hitta rätt personal som matchar det behovet. Vilket för vissa kunder gäller tillfällig bemanning under kortare arbetstoppar, medan andra kunder letar efter en mer långsiktig bemanningslösning.

Kontakta oss på Dreamwork för att prata lite närmare kring bemanning i Helsingborg och hur ett potentiellt samarbete kan gynna bägge parter.

Dreamwork – Ansvarsfullt och flexibelt bemanningsföretag i Helsingborg

Ett behov av bemanning kan uppstå plötsligt. Dreamwork är ett bemanningsföretag i tiden och har den praktiska förmågan att snabbt tillsätta personal, när situationen kräver det. Våra kunder har lärt oss vikten av att, utifrån den på förhand överenskomna kravspecifikationen, arbeta självständigt. För att undvika att bli distraherade och tappa tempo i sin kärnverksamhet. Med Dreamwork som samarbetspartner kring bemanning i Helsingborg behöver kunden aldrig tänka på varken annonsering eller tidskrävande intervjuprocesser.

Rättvisa arbetsvillkor är en knäckfråga för Dreamwork och en del i den processen är att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen. Det innebär att våra anställda omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring, att vi upprättar jämställdhetsplaner och vidtar andra etiska åtgärder för att skapa en god och rättvis arbetsmiljö.

Dreamwork – Bemanning i Helsingborg av högsta klass!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.