Bemanningsföretag

i Helsingborg

Välkommen till Dreamwork, ett av marknadens ledande bemanningsföretag. Regelbundet tillgodoser vi små och stora behov av bemanning i Helsingborg.

Med lång branscherfarenhet har vi det som krävs för att förstå varje kunds unika behov av bemanningsföretag i Helsingborg. Samt den praktiska förmågan att hitta rätt personal som matchar det behovet. Vilket för vissa kunder gäller tillfällig bemanning under kortare arbetstoppar, medan andra kunder letar efter en mer långsiktig bemanningslösning.

Kontakta oss på Dreamwork för att prata lite närmare kring bemanning i Helsingborg och hur ett potentiellt samarbete kan gynna bägge parter.

Dreamwork – Ansvarsfullt och flexibelt bemanningsföretag i Helsingborg

Ett behov av bemanning kan uppstå plötsligt. Dreamwork är ett bemanningsföretag i tiden och har den praktiska förmågan att snabbt tillsätta personal, när situationen kräver det. Våra kunder har lärt oss vikten av att, utifrån den på förhand överenskomna kravspecifikationen, arbeta självständigt. För att undvika att bli distraherade och tappa tempo i sin kärnverksamhet. Med Dreamwork som samarbetspartner kring bemanning i Helsingborg behöver kunden aldrig tänka på varken annonsering eller tidskrävande intervjuprocesser.

Rättvisa arbetsvillkor är en knäckfråga för Dreamwork och en del i den processen är att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen. Det innebär att våra anställda omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring, att vi upprättar jämställdhetsplaner och vidtar andra etiska åtgärder för att skapa en god och rättvis arbetsmiljö.

Dreamwork – Bemanning i Helsingborg av högsta klass!

Måns Persson är en av våra specialister inom bemanning. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Kontakta oss för en enkel personallösning

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag