Bemanningsföretag Göteborg

Olika kunder har olika behov på bemanningsföretag i Göteborg. Med många års erfarenhet har Dreamwork förmågan att anpassa sig till varje kunds behov.

Dreamwork arbetar med bemanning i Göteborg och andra svenska städer. I vår arbetsbank finns kvinnor och män i olika åldrar och yrkesgrupper, som alla förenas i sökandet efter nya utmaningar, som bor och verkar över hela landet.

Olika kunder har olika behov på bemanningsföretag i Göteborg. Med många års erfarenhet har Dreamwork förståelsen och förmågan att anpassa sig till varje kunds behov. Ibland handlar det om bemanning av långsiktig karaktär och i andra fall om att fylla personalglappet inför tillfälliga arbetstoppar.

Eftersom affärsområdet ”Bemanning Göteborg” är en av de enskilt största marknaderna inom personaluthyrning i Sverige, är det en nyckelfråga för Dreamwork att kunna erbjuda ett matchande utbud av personal till den ständigt höga efterfrågan.

Kontakta Dreamwork för en förutsättningslös dialog kring hur ett potentiellt samarbete kan lösa Ert behov av bemanning i Göteborg.

Rättvisemärkt bemanningsföretag i Göteborg

Rättvisa arbetsförhållanden och personalomsorg är en nyckelfråga för Dreamwork. En del i den processen är att vara auktoriserade av Kompetensföretagen. Det garanterar att våra anställda omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Vidare sker ett ständigt och aktivt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och öppenhet. Ett arbete som enligt våra kunder lyser igenom ute på arbetsplatserna.

Välkommen till Dreamwork – Bäst på bemanning i Göteborg!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.