Bemanning

Hyr din personal för största möjliga flexibilitet

Bemanning med Dreamwork

Ibland behöver företag extra personal under en kortare period. Med bemanning kan ditt företag få den extra hjälp som behövs, medan ni fortsätter utveckla kärnverksamheten.

Bemanning är ett sätt för företag att snabbt och flexibelt hyra personal under en begränsad period. Som ett auktoriserat bemanningsföretag erbjuder vi på Dreamwork bemanning med fokus på tjänster inom finans och försäljning. Vid intresse av bemanningstjänster inom lagerarbete finns det mer information på Dreamstaff, som är en del av Dreamwork Scandinavia AB och specialiserar sig mot lager och logistik, samt industri.

Vi har många års erfarenhet i branschen och förstår kundens ovilja att bli distraherade och tappa tempo i sin verksamhet. Med Dreamwork som samarbetspartner är annonsering och tidskrävande anställningsprocesser ett minne blott.

Med Dreamstaff har vi känt oss trygga då vi har vetat att vi har haft personal på plats när vi behövt det!

Eric Rydhög - TPL Ansvarig , Coolstuff

Personalomsorg och rättvisa arbetsförhållanden är en nyckelfråga för Dreamwork. Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring.

BFA-farg-10-cmCertifieringsmarke_ISO_9001_Kvalitetsledning

Anna Kirsten är en av våra specialister inom Bemanning. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Behöver din verksamhet extra bemanning?

Vi har erfarenhet av bemanning inom många olika branscher. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att berätta om hur vi bäst hjälper er.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag