Bemanning Lager

Vi hittar lagerpersonal åt dig

Överlåta allt det praktiska arbetet med lagerbemanning till Dreamwork, så att du kan fokusera på din verksamhet istället.

Bland våra kunder finns små och stora företag som älskar flexibiliteten som lagerbemanning ger. Som arbetsgivare sköter Dreamwork allt det praktiska. Vi betalar ut lön, sköter sociala avgifter, semester och sjukersättning så att du kan fokusera på din verksamhet. När behovet av bemanning minskar, återgår personalen till Dreamwork för att placeras ut hos andra uppdragsgivare.

Dreamwork är en av landets snabbast växande aktörer inom bemannings- och rekryteringstjänster. Sedan starten 2006 har vi haft en otrolig tillväxt och blivit uppmärksammade för ett nytänkande arbetssätt och en förmåga att anpassa oss till varje kunds unika behov.

Med en upparbetad arbetsbank som består av flera tusen lagerarbetare täcker vi alla typer av behov. Gruppen består av män och kvinnor från norr till söder som alla söker nya spännande uppdrag.

Att verka inom bemanning av lager underlättas otroligt mycket av tillgången till ett uppdaterat register av arbetskraft. Det innebär nämligen att merparten av jobbet redan är gjort. När Dreamwork får en förfrågan om bemanning av lager kan filtreringsarbetet påbörjas direkt.

Med stort kunnande och gedigen erfarenhet förstår Dreamwork betydelsen av att tillgodose varje kunds unika önskemål. Ibland passar en permanent bemanningslösning bättre än en tidsbegränsad. Kontakta oss på Dreamwork för mer att få hjälp att hitta en lösning som passar just din verksamhet.

Ansvarsfull bemanning av lager från Dreamwork

Det känns självklart för oss på Dreamwork att vara auktoriserade av Kompetensföretagen. Det garanterar bland annat att vi använder oss av kollektivavtal och arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor. På så sätt ser vi till att vår personal arbetar under goda förhållanden, vilket att döma av vår kundnöjdhet verkligen lyser igenom ute på våra kunders lager.

Johan Nordberg är en av våra specialister inom lager, logistik och produktion. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vill du ha hjälp att hitta lagerarbetare?

*” anger obligatoriska fält

Namn
ISO 9001Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag