Bemanning Lager

Bemanning av lager är ett av Dreamworks stora branschområden. Bland våra kunder finns små och stora företag som njuter av flexibiliteten som bemanning ger.

Bemanning av lager är ett av Dreamworks stora branschområden. Bland våra kunder finns små och stora företag som njuter av flexibiliteten som lagerbemanning ger. Som arbetsgivare sköter Dreamwork allt det praktiska. Betalar ut lön, sköter sociala avgifter, semester och sjukersättning. När behovet kring bemanning av lager minskar, återgår personalen till Dreamwork för att placeras ut hos andra uppdragsgivare.

Dreamwork är en av landets snabbast växande aktörer inom bemannings- och rekryteringstjänster. Vi har sedan starten 2006 haft en otrolig tillväxt och blivit uppmärksammade för ett nytänkande arbetssätt och förmåga att anpassa oss till varje kunds unika behov.

Med en upparbetad arbetsbank som består av flera tusen lagerarbetare, täcker vi in alla typer av lagerarbete. Gruppen består av män och kvinnor från norr till söder, som alla söker efter nya spännande uppdrag.

Att verka inom bemanning av lager underlättas otroligt mycket av tillgången till ett uppdaterat register av arbetskraft. Det innebär nämligen att merparten av jobbet redan är gjort. När Dreamwork får en förfrågan kring bemanning av lager, påbörjas filtreringsarbetet direkt.

Med stort kunnande och gedigen erfarenhet förstår Dreamwork betydelsen av att tillgodose varje kunds unika önskemål. Vilket kan vara allt ifrån en permanent bemanningslösning över en lång tidshorisont, till ett kortare bemanningsbehov under en begränsad period.

Kontakta oss på Dreamwork för mer detaljerad information kring bemanning av lager.

Ansvarsfull bemanning av lager från Dreamwork

Det känns självklart för oss på Dreamwork att vara auktoriserade av Kompetensföretagen. Det garanterar att vi använder oss av kollektivavtal, att vi arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och en lång rad av andra åtgärder som ser till att vår personal arbetar under fina förhållanden. Vilket, att döma av vår kundnöjdhet, verkligen lyser igenom ute på våra kunders lager.

Välkommen till Dreamwork – Branschens bästa bemanning av lager!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.