Bemanning Kundtjänst

Vissa kunder letar en permanent bemanningslösning över lång tid, medan andra bara behöver tillfällig bemanning av kundtjänst. Låt oss hjälpa dig!

Dreamwork är en av landets ledande aktörer inom bemannings- och rekryteringstjänster. Sedan 2006 har vi haft en snabb tillväxt och fått mycket uppskattning för vår nytänkande mentalitet och förmåga att anpassa oss till varje kunds unika situation.

Affärsområdet ”Bemanning kundtjänst” är ett våra nyckelområden, med kunder från norr till söder som alla har behov av kompetent kundtjänstbemanning. I vår databas med kandidater finns tusentals män och kvinnor som tillsammans har komplett erfarenhet av de olika arbetsmomenten i en kundtjänst. Kandidater som förenas i en kollektiv vilja att hitta nya spännande utmaningar genom Dreamwork.

Den stora fördelen med ett uppdaterat register med kandidater, är att merparten av jobbet redan är gjort. När Dreamwork får ett uppdrag kring bemanning av kundtjänst kan filtreringsarbetet påbörjas direkt. Det minskar den totala tiden från första kontakt tills kundtjänsten är bemannad.

Med lång erfarenhet och stort kunnande förstår Dreamwork betydelsen av att anpassa sig till varje kunds unika önskemål. Vissa kunder letar en permanent bemanningslösning över lång tid, medan andra bara behöver tillfällig bemanning av kundtjänst under en kortare tidsperiod.

Kontakta oss på Dreamwork för mer information kring bemanning av kundtjänst.

Flexibel och ansvarsfull bemanning av kundtjänst

Dreamwork erbjuder en väldigt flexibel bemanning av kundtjänst. Som arbetsgivare betalar vi ut lön samt sköter sociala avgifter, semester och sjukersättning. En många gånger optimal lösning för bägge parter. Kunden kan vara trygg i den flexibilitet som våra avtal ger. Den dagen behovet av bemanning av kundtjänst minskar, omfördelar Dreamwork personalen till andra uppdrag.

Naturligtvis är Dreamwork auktoriserade av Bemanningsföretagen. Auktorisationen innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och en lång rad av andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under schyssta förhållanden. Vilket, att döma av vår kundnöjdhet, verkligen lyser igenom ute på kundtjänsterna.

Välkommen till Dreamwork – Branschens bästa bemanning av kundtjänst!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.