Bemanning Ekonomi

Vi bemannar din ekonomiavdelning

Söker ditt företag medarbetare med ekonomikompetens? Dreamwork kan hjälpa er att hitta och tillsätta nya kollegor inom ekonomi, och det gör vi i hela landet.

Finance är ett av våra specialistområden och i vårt nätverk har vi ekonomer med olika kompetenser, bland annat specialiserade på lön, redovisning, marknadsföring och finans. Dreamwork har stor och lång erfarenhet av att bemanna företag med ekonomer. Därför kan vi snabbt identifiera era utmaningar och anpassa rekryteringsprocessen för att hitta rätt kandidater som passar in i er verksamhet. Vi sätter oss snabbt in i era behov och kan genom uthyrning av ekonomer både hjälpa er med allt från assistenter till specialister och chefer inom ekonomi.

Våra väl utarbetade processer gör det möjligt för oss att kvalitetssäkra alla våra kandidater och konsulter. Förutom intervjuer, referenstagning och personlighetstest gör vi även bakgrundskontroller i form av kreditupplysning samt kompetenstester anpassade efter den aktuella rollen och tillhörande kompetenskrav. Oavsett om ni söker en lösning med bemanning över en längre period, eller en tidsmässigt kortare tillfällig bemanning kan vi hjälpa er med det.

Ansvarsfull bemanning som du kan känna dig trygg med

Dreamwork är ett auktoriserade bemanningsföretag av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det innebär bland annat att vi använder oss av kollektivavtal, arbetar med jämställdhetsfrågor och en lång rad andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under rättvisa och trygga förhållanden. Vilket, att döma av vår kundnöjdhet, verkligen lyser igenom ute på arbetsplatserna.

Dreamwork är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och grundades i en tanke och en vilja att erbjuda mer kostnadseffektiva och bättre lösningar kring bemanning. Sedan starten 2006 har Dreamwork vuxit starkt och är idag representerade på sex orter, från Stockholm i norr till Malmö i söder. Att leverera personallösningar på högsta nivå däremot, det gör vi i hela Sverige.

Magnus Axelsson är en av våra bemanningsspecialister inom Finance. . Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vill du prata med en specialist inom Finance rekrytering?

Våra experter har mångårig erfarenhet av att rekrytera personal till ekonomiavdelningar. Fyll i formuläret för att höra om hur vi kan hjälpa er hitta rätt person till ert företag.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag