Martin Byström

I vår första kontakt med Dreamwork blev vi tilldelade en rekryterare som direkt gav oss ett bra förtroendegivande intryck. Det var en utmaning att finna en lämpad person för den tjänst vi skulle tillsätta och processen tog därmed ganska lång tid, men vi är väldigt nöjda med utfallet.

”Vi uppskattade att Dreamwork’s rekryteringskonsult vågade göra egna avvägningar utefter sin syn på våra behov.”

Det vi uppskattade mest under processens gång var förståelsen och samsynen vi hade med rekryteringskonsulten i vad vi anser är viktigt i en rekryteringsprocess och vad vi sökte efter. Men även det faktum att rekryteraren kunde med hjälp av sin tidigare erfarenhet komma med egna inspel och förslag samt motivera dessa. Det gjorde att vi kände oss trygga i samarbetet med Dreamwork då vi fick kompetenta kandidater presenterade som också passar in i vår organisation.

Martin Byström, CTO – Arlanda Express

 

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.