Teknisk Säljare

Placering: Malmö

Hydro Leduc logotyp

Teknisk Säljare

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Är du säljare med teknisk bakgrund, gärna inom hydraulik? Då har vi en spännande tjänst i ett distrikt som innehåller både södra delarna av Sverige och hela Danmark. Du får möjligheten att jobba med en mycket erfaren och coachande ledare som kommer ge dig det du behöver för att lyckas i rollen.

Är du säljare med teknisk bakgrund, gärna inom hydraulik? Då har vi en spännande tjänst i ett distrikt som innehåller både södra delarna av Sverige och hela Danmark. Du får möjligheten att jobba med en mycket erfaren och coachande ledare som kommer ge dig det du behöver för att lyckas i rollen.

Om verksamheten

HYDRO LEDUC är en fransk specialist på design och tillverkning av hydrauliska kolvpumpar, hydraulmotorer, hydropneumatiska ackumulatorer och andra kundanpassade hydrauliska komponenter. Dessa återfinns inom de flesta områden där hydraulik används, men i huvudsak inom mobila applikationer.

Innovation ligger i hjärtat av HYDRO LEDUCs strategi. Vår policy är att erbjuda våra kunder den bästa och modernaste tekniken inom hydraulik. För att göra det, har vi ett erfaret ingenjörsteam, toppmodern maskinutrustning för prototypframtagning och ett testlaboratorium dedikerat för R&D. Noggrann och kontinuerlig bevakning av ny produktionsteknik, ny teknik inom hydraulik och material, men också de förändrade behoven och kraven hos våra kunder, säkerställer att HYDRO LEDUC förblir tekniskt och ekonomiskt attraktivt.

Vårat svenska kontor och lager i Trollhättan är ett helägt dotterbolag till koncernen och representerar den Nordiska och Baltiska marknaden med en bred kundbas i samtliga länder.
Vi har stora tillväxtplaner och behöver nu en ny stjärna när vi nu tar nästa steg vidare mot himlen.

Mer om tjänsten

Hos Hydro Leduc kommer du att jobba med försäljning och rådgivning av våra produkter inom hydraulik till nya och befintliga kunder genom fysiska besök eller digitala möten. I rollen ingår både att utveckla befintlig kund, samt bearbetning av nya strategiskt utvalda potentiella nya kunder. Du kommer att få en gedigen onboarding både i Sverige och i Frankrike. I den här tjänsten utgår du från hemmakontor men kommer att göra frekventa resor till kontoret i Trollhättan.

Vidare kommer du att:

  • Följa och driva prissättnings- och förhandlingsstrategier för nya och befintliga kunder.
  • Stödja kunder med tekniska eftermarknadsärenden med viss felsökning och identifiering av orsaker till problem.
  • Rapportering om förändringar i konkurrenter och kunders beteende inom den tilldelade regionen.
  • Rapportering till närmaste chef om planer, budgetar och försäljningsutveckling.
  • Utföra register, underhåll och kunduppdateringar i kunddatabaser och mjukvara.
  • Tillsammans med ansvarig internsäljare bevaka leveranser av utgående ordrar.
  • 5-10 nätter per månad, eget ansvar att planera rätt.
  • Delta i mässor och evenemang vid behov.

Din profil

För att lyckas hos oss har du:

  • Gott självledarskap
  • Vana av att jobba mot uppsatta mål
  • Ett gott ordningssinne
  • Stor känsla för att ge bästa möjliga kundservice
  • Förmåga att läsa av och lyssna in kundens situation
  • Viljan att svänga om när rollen kräver det.
  • Svenska eller Danska som modersmål men klarar av att jobba med båda språken.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande. I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och deras rekryteringsspecialister Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se och Tobias Lindberg tobias.lindberg@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Bengt Lööw

Bengt Lööw
Rekryteringskonsult

070 - 373 48 97

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag