Backendutvecklare till PainDrainer i Lund

Placering: Lund

PainDrainer logotyp

Backendutvecklare till PainDrainer i Lund

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba i ett bolag som utvecklar innovativa digitala lösningar som hjälper miljontals smärtpatienter?
Nu söker PainDrainer AB en backendutvecklare till kontoret i Lund.

PainDrainer AB är ett bolag som utvecklar digitala redskap inom hälsa med fokus på kronisk smärta. PainDrainer® grundades 2018 av Prof. Carl Borrebaeck och Dr. Maria Klement. Idén föddes då Maria efter att ha deltagit i flera smärtrehabiliteringsprogram insåg att smärtan påverkas av fler faktorer än vad hon själv kunde hålla reda på, då den ena dagen sällan var den andra lik. PainDrainer® använder avancerade beräkningar, baserat på artificiell intelligens, för att ge förslag unika för varje användare.

PainDrainer® är baserat på Acceptance and Commitment Therapy (ACT), och är en CE-märkt medicinteknisk produkt, klass I, med klinisk evidens från USA. Vi genomför just nu ytterligare kliniska prövningar både i Sverige och i USA. Produkten finns för närvarande på AppStore i Sverige och på Google Play.

PainDrainer® söker en backendutvecklare som kommer utveckla bolagets både befintliga och framtida produkter. Du blir medlem i ett litet och mycket duktigt utvecklingsteam som har fokus på utveckling av mobila applikationer baserade både på iOS, Android och webb.

Vi erbjuder en inspirerande och innovativ arbetsmiljö i Medicon Village med bästa möjligheter att medverka i utvecklingen av ett unikt bolag.

Arbetsuppgifter och ansvar:
• Du kommer bygga upp en helt ny backend baserad på Node.js och Kubernetes.

• Vi sammarbetar med IBM Cloud och den nya backend lösningen kommer byggas på detta.

• Du kommer ha ett nära sammarbete med utvecklarna som jobbar med ANN (Artificial Nural Networks) och Frontend på Android, iOS och Web.

• Säkerhet och skalbarhet kommer vara ledstjärnor för backend lösningen.

• I dag är Backend-koden skiven i C# och ligger på en Microsoft miljö och MS SQL används som databas.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PainDrainer med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Lund. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork. christina.martinsson@dreamwork.se

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Christina Martinsson

Christina Martinsson
Rekryteringsspecialist IT/Tech

073 - 518 09 04

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag