HR Chef Region Väst till Peab Anläggning

Placering: Göteborg

Peab AB logotyp

HR Chef Region Väst till Peab Anläggning

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om tjänsten:

Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhällsbygge? Är du en ambitiös, lösningsorienterad och kommunikativ person med ett stort intresse för hur HR kan bidra till en sund affärsutveckling? Då kan det vara dig vi söker!

Peab genomgår en förändringsresa inom HR med fokus på att ge verksamhetens chefer ett konsultativt stöd och med fokus på erbjuda medarbetarna den bästa arbetsplatsen. Som en del av denna resa tillsätter Peab nya tjänster som HR Chefer på regionsnivå för Affärsområde Anläggning. I denna roll söker vi en HR Chef till Region Väst som kommer vara med på en spännande resa med att utveckla framtidens arbetssätt inom HR på Peab med fokus på att ge verksamheten, affären och chefsled ett lokalt kvalitativt och konsultativt HR stöd.

Du är med och utmanar, utvecklar och skapar förutsättningar för verksamhetens fortsatta utveckling samtidigt som du tillsammans med dina HR kollegor skapar förutsättningar för ett starkt samarbete inom HR såväl lokalt som regionalt och mellan de olika affärsområdena.

Tjänsten är placerad på Peabs kontor i Göteborg.

Om tjänsten
Som HR Chef Region Väst kommer du att ha övergripande ansvar för HR-arbetet inom ditt ansvarsområde. Du kommer vara ett aktivt stöd till de Regionala ledningsgrupperna i att säkerställa att man når sina strategiska och operativa mål i affärsplanen. Du har ett strategiskt fokus och driver agendan inom HR för din region för att uppnå det gemensamma målet med den bästa arbetsplatsen. Som HR chef är du en viktig del i att konsultativt utmana dina kollegor i ledningsgruppen för att främja en utveckling för både affären och individen.

I din roll som HR Chef kommer du ha ett personal -och ekonomiansvar och tillsammans med ditt HR team fokusera på att ge chefer och den lokala verksamheten ett kvalitativt och konsultativt stöd i allt från strategiska till operativa HR frågor inom områden som kompetensförsörjning, jämställdhet, mångfald och inkludering, engagemang, löner och belöning, välmående och rehabilitering samt fackliga relationer och att arbetet inom HR utförs enligt gällande riktlinjer. Tillsammans med ditt HR team möjliggör du organisationens fortsatta utveckling.

Du är med och aktivt bidrar till att vi inom HR på Peab finner synergier mellan varandra och att det arbete som sker nära verksamheten lokalt och regionalt utvecklas i linje med den koncernövergripande HR agendan på Peab.

Du rapporterar till HR Chef för affärsområdet.

Om dig
Vi tror att du är en kommunikativ ledare som är trygg i ditt ledarskap och har förmågan att engagera och motivera andra. Du är en person som lätt finner lösningar på utmaningar och har förmågan att omvandla strategiska mål och behov till konkreta och handlingskraftiga planer och åtgärder.

Vidare tror vi att du:
· har flerårig erfarenhet av ledarskap och brett verksamhetsnära HR-arbete
· är en stark relationsbyggare med förmågan att hantera och samverka med flera olika intressenter på samma gång
· ett affärsorienterat och konsultativt arbetssätt
· har förmågan att se andras behov
· är trygg i förändringsresor och visar på en god integritet

Vi tror även att du är prestigelös i ditt arbetssätt och delar Peabs värderingar Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

I denna rekrytering samarbetar Peab med Dreamwork gällande tillsättning av tjänsten.

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Magnus Axelsson

Magnus Axelsson
Rekryteringskonsult

073 - 509 82 55

Porträttfoto Cornelia Edefell

Cornelia Edefell
Researcher

070 - 799 96 56

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag