IT-Tekniker till Trafikverket i Göteborg

Placering: Göteborg

Dreamwork Scandinavia AB logotyp

IT-Tekniker till Trafikverket i Göteborg

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Vi söker för kund räkning en IT-tekniker till Trafikverket i Göteborg. Du blir anställd av oss på Dreamwork men arbetar ute på plats hos kund. Uppdraget är 1 år heltid med chans till förlängning.
Start: 26 september 2022.

Mer om tjänsten

Som IT-tekniker på trafikverket så kommer du arbeta med andra linjens support på distans och på platsens stöd. Du kommer att ta emot ärenden från 1:a linjen och ansvara för att lösa dem.
Supporten i andra linjen gäller framförallt hård- och mjukvara för datorer. Du kommer också att ansvara för lagerhållning av reservdelar etc.

Vidare innebär tjänsten:

  • Felsökningar och bedömningar om hur fel på bästa möjliga sätt ska åtgärdas
  • Drift och utveckling av myndighetens lokala nätverksmiljö
  • Installera och anpassa datorer efter behov
  • Säkra IT-driften med exempel brandväggar
  • Installera program och anpassa dem till nätverket
  • Ansvara för att datorer, projektorer, videokameror och ljudanläggningar fungerar
  • Administrera backup-, storage- och applikationsservrar

Din profil

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning samt minst 12 månaders erfarenhet inom yrkeskategorin, under de senaste 18 månaderna. Du har mycket goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk. Du har dokumenterade erfarenhet av problemlösning och felsökningsmetodik. Du har goda kunskaper i MS Office och kommunicerar obehindrat i svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har minst 6 månaders erfarenhet av ärendesystem Remedy ITSM eller liknande. Du har körkort samt egen bil.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Louise Gardell

Louise Gardell
Affärsområdeschef

070 - 838 31 36

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag