Erfaren montör sökes

Placering: Malmö

NOA Mekaniska AB logotyp

Erfaren montör sökes

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Är du en erfaren montör och redo för nya utmaningar? Är du en lagspelare av rang och är van vid fysiskt tunga lyft? Då är det kanske dig vi söker!

Om verksamheten

NOA är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning, med hög precision och ytfinhet. Vi monterar taktade flöden av komplexa maskiner eller styrda volymmontage, men även stora och små prototypmontage där vi ombesörjer hela projekt oavsett produkternas komplexitet.

Mer om tjänsten

Vi söker nu en ny medarbetare till vår kund NOA Mekaniska AB i Malmö. Du kommer bli anställd hos oss på Dreamwork och arbeta i vår kunds lokaler. För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av montering samt förståelse för 3D-ritningar. Dina arbetsuppgifter kommer främst innefatta montering av stora maskiner utifrån en ritning.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, 07.00-16.00, måndag till fredag med start omgående och minst tre månader framåt med stor chans till förlängning. OBS! Du måste kunna jobba hela sommaren.

Din profil

Du som söker tjänsten är en positiv, driven och flexibel person som är van vid att samarbeta. Du trivs med att jobba i grupp och har en god samarbetsförmåga men kan också kan arbeta självständigt. Då fysiskt krävande arbetsuppgifter förekommer bör du ha god fysik.

B-körkort samt goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav. Truckkort A+B samt traverskort är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Johan Nordberg

Johan Nordberg
Konsultchef

076 - 175 61 06

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag