Ekonomiassistent till Malmö

Placering: Malmö

Dreamwork Scandinavia AB logotyp

Ekonomiassistent till Malmö

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Vi söker en ekonomiassistent som gillar redovisning och processförbättring. Konsultuppdraget startar så snart som möjligt och ca sex månader framåt, i vart fall över sommaren och för rätt person finns det chans till anställning hos vår kund. Placering för uppdraget är i Hyllie, Malmö nära tågstationen.

Sökord:

Ekonomi, ekonomiassistent, redovisning, processer, förbättring

Om verksamheten

Vår kund befinner sig i ett spännande läge med flera kommande projekt och behöver därför förstärka sin ekonomifunktion genom att ta in en Ekonomiassistent som konsult. Du är anställd av Dreamwork och ingår i vår konsultverksamhet.

Mer om tjänsten

Du kommer till en framåtriktad organisation där det finns mycket goda förutsättningar för din utveckling som ekonom.

I din vardag kommer du framför allt att ha ansvar för leverantörreskontra samt fakturering. Men då det är en platt organisation där man hjälps åt med allmän ekonomiadministration kommer du bland annat att arbeta tätt ihop med redovisningsansvarig och med exempelvis löpande bokföring mm.

Bolaget har just nu en översyn av arbetsprocesser och system. Så har du en fallenhet för den typen
av utveckling är det ett stort plus. Affärssystemet de arbetar i är Visma.

Din profil

Då du direkt kommer att få självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter har du förmodligen redan arbetat självständigt som ekonomiassistent under några år. Troligen har du ekonomisk utbildning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag