Verkstadsarbetare

Placering: Helsingborg

Easy Systems logotyp

Verkstadsarbetare

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Har du en bakgrund från att jobba i en verkstad och känner att det är dags för en ny utmaning? Är du praktiskt lagd och har god vana av ritningsläsning? Trivs du med att själv kunna påverka och planera ditt arbete samtidigt som du är en utpräglad lagspelare?
Då är det kanske dig vi söker!

Om verksamheten

Easy Systems ligger i Helsingborg, i nya lokaler lagerför, bearbetar och monterar rullbanor, bandtransportörer, lamellkedjetransportörer samt aluminiumprofiler. Systemen har levererats med framgång under 30 års tid på de Europeiska- och nordamerikanska marknaderna och finns nu representerade på alla kontinenter.

Mer om tjänsten

Du kommer att arbeta som verkstadsarbetare hos vår kund i Helsingborg. Arbetstiden är förlagd till dagtid 08.00-16.30 måndag till torsdag och 07-15.30 på fredagar.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av kap och bearbetning i manuella maskiner, montering och provkörning av transportbanor samt manuell bearbetning som exempelvis fräsning och kapning. Arbetet utförs till största delen i Easy Systems nyrenoverade lokaler, men det kan även förekomma installationer och provkörningar ute hos kunder.

Tjänsten är en hyrrekrytering där du blir anställd av Dreamwork och efter 5 månader blir anställd av kund.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba i en verkstad och är praktiskt lagd. Du har vana av att köra manuella maskiner i skärande bearbetning, kan ritningsläsning, har god materialförståelse och är mekaniskt kunnig. För att trivas i rollen behöver du vara självgående, noggrann och nyfiken. Du är en prestigelös lagspelare som är beredd att göra det lilla extra och hoppa in där det behövs. Som person trivs du i en miljö där man ställer krav på varandra och alltid gör sitt bästa.

B-körkort är ett krav och truckkort A+B är meriterande. Flytande svenska i tal och skrift efterfrågas.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Johan Nordberg

Johan Nordberg
Konsultchef

076 - 175 61 06

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag