Kvalitetsmedvetna personer sökes till fordonsindustrin

Placering: Malmö

Axess Logistics Sweden AB logotyp

Kvalitetsmedvetna personer sökes till fordonsindustrin

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Är du noggrann, har ett öga för detaljer och gillar bilar? Då har vi jobbet för dig!

Mer om tjänsten

Vi söker nu ett antal personer som ska jobba i Axess Logistics PDI. (Pre Delivery Inspection). I PDI:n så kommer du jobba med att säkerställa att bilen är klar för leverans till slutkund. Du kommer bland annat se till att alla dokument, bilmattor och dekaler är på sin plats. Övriga arbetsuppgifter så som biltvätt och fordonsförflyttning kommer också förekomma.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 07-15:45 och fredagar 07-14:55.

Din profil

För att passa till denna tjänsten måste du ha ett högt kvalitetstänk, jobba strukturerat, van vid att jobba med processer och vara noggrann. Som person så gillar du att ta egna initiativ utan att gå utanför vår kunds ramar.
Vi ser gärna att du jobbat med någon form av rekonditionering och du måste ha haft ditt körkort i minst 1 år.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Johan Nordberg

Johan Nordberg
Konsultchef

076 - 175 61 06

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag