Warning: Undefined array key 0 in /home/dreamwork/dreamwork.se/wp-content/themes/dwbase/template-parts/parts/job_single.php on line 72

Warning: Attempt to read property "location_city" on null in /home/dreamwork/dreamwork.se/wp-content/themes/dwbase/template-parts/parts/job_single.php on line 72
Interim FÖRSÄLJNINGSCHEF sökes Lediga tjänster | Dreamwork

Interim FÖRSÄLJNINGSCHEF sökes

Dreamwork Scandinavia AB logotyp

Interim FÖRSÄLJNINGSCHEF sökes

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Vi söker en erfaren försäljningschef med vana att sälja mot industrin.

Om verksamheten

Du kommer att bli anställd av Dreamwork och sedan uthyrd till kund då det är ett konsultuppdrag, som sträcker sig över 3-4 månader med chans till eventuell förlängning.

Mer om tjänsten

Ditt uppdrag blir att leda ett team om 10 personer. Med fokus på att motivera, målstyra och vitalisera säljorganisationen. Du kommer att starta så fort som möjligt och arbeta på heltid som konsult genom oss på Dreamwork. Med placering i Västra Skåne.

Din profil

Du har en gedigen erfarenhet från att leda och utveckla försäljningsorganisationer. Då kunderna du kommer att arbeta med verkar inom tung industri är erfarenhet från att sälja mot industrin ett krav.

Ansökan

Välkommen att söka via länken i annonsen, urvalet sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Anna Karlsson

Anna Karlsson
Konsultchef

073 - 502 10 65

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag