Maintenance Manager

Placering: Helsingborg

INEOS Compounds logotyp

Maintenance Manager

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Ineos Compounds söker en Maintenance Manager till sin verksamhet i Helsingborg. Vill du vara med och utveckla underhållsarbete och utrustning i en effektiv och säker produktionsverksamhet? Har du erfarenhet av operativt och strukturerat underhållsarbete? Är du dessutom en jordnära och närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Maintenance Manager ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp verksamhetens underhållsaktiviteter. Du förväntas säkerställa och förbättra tillgänglighet i produktionsutrustningen, och som en del i detta arbetar du också med att förbättra och modernisera produktionsutrustningen. Till din hjälp har du 5 rutinerade medarbetare som du också har personalansvar för. Du rapporterar till Operations Manager.

Om verksamheten

Ineos Compounds Sweden AB ingår sedan 2008 i INEOS, en privatägd koncern med huvudkontor i London. Koncernen har 22000 anställda i 26 länder. INEOS är en global tillverkare av petrokemiska produkter, specialkemikalier och oljeprodukter.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Maintenance Manager innebär att:

• Genomföra underhållsaktiviteter samt driva fortsatt utveckling av förebyggande underhållsarbete
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Leda och utveckla underhållsgruppen och gruppens medarbetare
• Samverka med leverantörer av utrustning och tjänster
• Säkerställa tillgång på reservdelar
• Genomföra förbättringar som syftar till ökad säkerhet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken
• Ansvara för fastighetsunderhåll
• Säkerställa uppfyllandet av externa och interna krav på anläggningen
• Ansvara för budget och hantera fakturor

Din profil

I rollen som Maintenance Manager är det ett krav att du har erfarenhet av underhållsarbete i en producerande verksamhet med höga tillgänglighetskrav. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning. Du är van att utveckla arbetssätt och metoder för att främja säkerhet och effektivitet, och du är bra på att identifiera förbättringsområden och driva förbättringsaktiviteter. Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser underhållsystemet som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt. Som ledare är tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Du behärskar svenska i tal och i skrift, och du kan även förstå och göra dig förstådd på engelska. Du har B-körkort.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Karl Månsson

Karl Månsson
Rekryteringskonsult

076 - 175 61 09

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag