Projektsäljare till Höganäs Kakel

Placering: Umeå

Höganäs Kakel logotyp

Projektsäljare till Höganäs Kakel

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kort om tjänsten

Höganäs Kakel har efter några tuffa år fått en ny huvudägare och vi gör nu en storsatsning för framtiden! Vi kommer att bygga ett nytt kontor/centrallager i Helsingborg och förstärka organisationen med positiva, drivna och affärsmässiga medarbetare. Som utökning av vår befintliga säljkår söker vi därför en driven projektsäljare till vårt distrikt i Norrland. Vi söker dig som har vana av bearbetning av såväl befintliga som nya kunder. Du trivs med att ha ansvar för hela säljprocessen och drivs av att utveckla och lyckas i affärer.
Du vill vinna och tuffa mål ser du som en utmaning

Om verksamheten

Höganäs Kakel har funnits i Sverige sedan 1886. Med stolthet över vårt arv älskar vi kakel och klinker i alla dess former! Från nio Kakelcenter i Sverige levererar vi keramiska golv- och väggplattor som kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning. Vi marknadsför även vårt eget märke med tillhörande bruksprodukter och tätskikt. CC Höganäs Byggkeramik AB ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal. Höganäs Kakel är en ledande aktör i branschen men vill växa ytterligare. Med stora möjligheter att kontinuerligt designa och producera spännande nyheter blickar vi mot framtidens behov och drömmar. Här finns passion för material och stor omsorg om estetik, miljö och kvalitet.
Läs mer om företaget på www.cchoganas.se

Mer om tjänsten

Som projektsäljare hos oss arbetar du operativt med stor frihet under eget ansvar. Arbetsplanering sköter du själv samt i samråd med säljledare och kollegor. Du kommer främst att arbeta mot nya kunder men även ha befintliga kunder i distrikt. Bland dina kunder finns arkitekter, plattsättare, byggare och återförsäljare. Distriktet är Norrland, vilket betyder att kunderna finns främst mellan Sundsvall och Kiruna. I din roll kommer du att sköta försäljning av produkter, omförhandling av avtal och prisförhandling.
I arbetet ingår även att arbeta med projekt (i nära samarbete med dina kollegor), rapportering och offertskrivning samt uppdatering av kunddatabasen. Uppföljning av ditt arbete och hur dina affärer utvecklas är också en viktig del av din roll.
Du kommer att ha fast månadslön, tjänstebil och kommer att arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga kollegor. Lämplig bostadsort är Umeå eller Luleå. Du utgår från din bostad, men får räkna med ca 2 övernattningar/vecka.

Vi erbjuder en spännande roll, i ett stabilt företag på stark framfart och med nytänkande.

Din profil

Som person är du en tävlingsinriktad lagspelare med hög ambitionsnivå och spring i benen. Genom att vara en duktig relationsbyggare har du ett stort kontaktnät och en vana av förhandlingssituationer. Vidare är du stöpt i lika delar prestigelöshet och ödmjukhet. Du är lyhörd och kan analysera behov och skapa lösningar. För att lyckas väl i denna roll tror vi att du har tidigare branschvana samt erfarenhet av att ha arbetat med någon form av B2B-försäljning där din insats värderats mot nyckeltal både vad gäller besök och omsättning. En förutsättning för att klara arbetet är att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift, goda kunskaper i engelska samt har en god IT-mognad. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och har lite intresse för färg, form och design. Är du dessutom strukturerad, nyfiken och framförallt brinner för att göra affärer kommer du att älska det här jobbet!
Vi ser fram emot att du följer med oss på den resa vi långsiktigt gör tillsammans.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast den 5 februari. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jerker Larsson på Dreamwork 070 5129788 alternativt jerker.larsson@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag