Försäljningschef Mäster Grön

Placering: Helsingborg

Mäster Grön logotyp

Försäljningschef Mäster Grön

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kort om tjänsten

Försäljningschef med stort engagemang och affärsdriv sökes till Mäster Grön. Som försäljningschef kommer du ansvara för att utveckla bolaget och dess verksamhet med en tydlig riktning mot framtiden och till din hjälp har du 14 medarbetare inom försäljning och inköp. Din uppgift som försäljningschef är att tillsammans med dina kunniga medarbetare och med stöd av VDn fortsätta ett påbörjat förändrings- och utvecklingsarbete. Du kommer som försäljningschef ha ett övergripande budget- och resultatansvar. Tjänsten är med placering i Helsingborg på Mäster Gröns huvudkontor, rekryteringen sköts av Dreamwork.

Sökord: försäljning, försäljningschef, account manager, sales, area sales manager, teamledare, KAM, säljare, kundansvarig, växter, blomstergrissistföretag,

Om verksamheten

Mäster Grön grundades 1959 och är en odlarägd försäljningsorganisation och drivs som ekonomisk förening med 35 medlemmar med omsättningen på knappt 400 MSEK. Mäster Grön är marknadsledande på kruk- och utplanteringsväxtmarknaden genom hög service och ett brett samlat sortiment. Företaget erbjuder ett fullsortiment och säljer både medlemmarnas produktion och växter från hela världen till i första hand svenska blomstergrossistföretag, dagligvarukedjor, garden centers, kommuner, offentliga entreprenadföretag, kyrkogårdsförvaltningar samt till byggvarukedjor. Huvudkontor och logistikcenter ligger i Helsingborg.

Mer om tjänsten

Mäster Gröns nya försäljningschef ska med nyfikenhet och engagerande ledarstil utveckla försäljningsorganisationen för svenskodlade växter samt för Trading verksamheten. Som försäljningschef arbetar du aktivt för att utveckla affärsmöjligheter med långsiktig hållbarhet och ekonomisk lönsamhet. I rollen arbetar du för att främja ett innovativt klimat och med bidra till att skapa en organisation där personal och verksamheten utvecklas. Du verkar för att genomföra de aktiviteter som krävs för att nå bolagets vision och mål.

Din profil

Vi ser att du har meriterande erfarenhet inom försäljning, mycket goda ledaregenskaper och förståelse för bolagets verksamhet och produkter. Du är tydlig och affärsmässig med både interna och externa kontakter, samtidigt som du är duktig på att bygga relationer. Vi tror att du kommer från branschen alternativ arbetar inom frukt & grönt, dagligvaruhandeln/FMCG. Du har för tjänsten dokumenterad erfarenhet av att driva och utveckla människor och organisationer. Det är viktigt att du är prestigelös och engagerad som person och har en hög it-mognad med erfarenhet av att driva affärsutveckling digitalt. Du har ett ekonomiskt intresse och du triggas av att göra gemensamma lönsamma affärer med nyckelkunderna. Utmaningar stimulerar dig och du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål. Du är tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap men också prestigelös, ödmjuk och passionerad över att få leda och utveckla Sveriges marknadsledande företag på kruk- och utplanteringsväxtmarknaden. Bolaget verkar delvis i internationell miljö, du behärskar därför engelska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult mahlin.glyre@dreamwork.se. Observera att vi med anledning av GDPR tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via mail.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Mahlin Glyré

Mahlin Glyré
Rekryteringsspecialist

070 - 377 45 39

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag