PostNord TPL söker utvecklare till spännande projekt

Placering: Helsingborg

Postnord logotyp

PostNord TPL söker utvecklare till spännande projekt

Sista ansökningsdag har passerat

Kort om tjänsten

Vill du vara med och skapa framtida spännande logistiklösningar? Du blir en av nyckelpersonerna på utvecklingsavdelningen i Helsingborg och ingår i vårt TECH-team. Du får vara med på en intressant resa, tillsammans med dina kollegor är ni viktiga pusselbitar i utvecklingen av framtida system. Du kan vara junior eller senior, bara du är nyfiken, analytiskt lagd och har ett naturligt driv.

Om verksamheten

PostNord TPL är den ledande tredjepartslogistik operatören i Sverige. Vi är ett dotterbolag inom Postnord koncernen. Våra tjänster innefattar in-transporter, tulltjänster, lagerhållning, varuförädling, plock av beställningar och distribution. Vi finns på fem orter i Sverige: Jordbro, Norrköping, Göteborg, Ljungby och Helsingborg och har en sammanlagd lageryta på över 400.000 m². Våra kundsegment är bland andra dagligvaror, alkoholhaltiga drycker, bygg och trädgård, läkemedel och hygien, konfektion, elektronik och däck. Vi erbjuder även kompletta logistiklösningar för e-handeln. Omsättning är över 1,9 MDKR/år och vi är cirka 2000 medarbetare.

Din profil

Har du några års erfarenhet av systemutveckling och kanske erfarenhet av Warehouse Management System?

Programmeringen sker primärt i objektorienterat språk, vi använder bland annat Dataflex som utvecklingsverktyg och databasen är Microsoft SQL. Har du dessutom lite erfarenhet av skapande av EDI.filer, XML eller EDIFACT är det mycket bra.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Helsingborg. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på dev.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev.

Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork AB. christina.martinsson@dreamwork.com

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag